Oustøyaregattaen

Frognerkilens Seilforening arrangerer hvert år klubbmesterskap på Oustøya.

Regattaen er en mulighet til å prøve sine ferdigheter som seiler i en vennskapelig
konkurranse med andre medlemmer i et hyggelig miljø.

Program 2021Banekart

Resultater
2021
2018
2017
2016

I regattaen benyttes båtens rating iht. gyldig målebrev fra NOR Rating. Dersom båten ikke har slikt målebrev så vil regattakomiteen etter beste skjønn fastsette ratingen på grunnlag av tilsvarende eller lignende båter. Er en lik båt målt i NorRating trekkes det høyeste tallet ut derfra. De som har målebrev bes sende dette med påmeldingen eller leverer kopi til en i styret på Oustøya.


Det er mulig å seile shorthanded – utseilt tid blir korrigert etter dette. Det seiles i to klasser: Klasse 1: Kjølbåt. Klasse 2: Flerskrog. Etter velkomstdrink og premieutdeling på bryggen tennes grillene ca. kl. 18.00. Øvrig
medbringes av deltagerne.

Deltagelsen er gratis for medlemmer av Frognerkilens Seilforening. De som ikke er medlem av seilforeningen bes innbetale kr. 200 til konto 9235 33 24863.

Deltagende båter skal ha fortrinnsrett til plass ved bryggene rundt klubbhuset på Oustøya regattahelgen fra kl. 1800 fredag til kl. 1800 lørdag.

Flere nyheter

FLOTT DUGNAD I HAVNA

Flott dugnadsgjeng som gjorde årets jobb i havna. Gangvei og vannkanten ble ryddet, blomsterbed ble luket, rekkverk ble skrapet for å nevne noe. Hele arbeidet

Les mer