MELD DEG PÅ TIL ULLERNCUPEN 2023 SOM STARTER TIRSDAG 9. MAI

Frognerkilen Seilforening arrangerer i samarbeid med Ullern Seilforening tirsdagsregattaer i Lysakerfjorden. Det er regatta hver tirsdag fra 9. mai og frem til 27. juni og etter sommerferien hver tirsdag fra 8. august til 26. september. Første startskudd går kl. 18:00 og makstid er satt til kl. 20:30 før sommerferien og til kl. 20:00 fra august. 

Dette er en regatta som samler 15-25 båter hver tirsdag og er en regatta hvor alle kan delta, uansett ferdighetsnivå og hvilken seilbåt du har. Er du usikker og ønsker litt mer erfaring med regattaseiling før du stiller med egen båt så ta kontakt med oss så kan vi forsøke å finne en båt i vår forening som du kan være med noen ganger.

Frognerkilen Seilforening arrangerer også «after sail» etter hver regatta, på Prinsen. Her møtes vi for en hyggelig prat og litt snacks.  

For påmelding og mer om seilbestemmelsene trykk på linken her; https://ullernseilforening.no/2023/04/ullerncupen-2023-starter-9-mai/

Her er regattabanen, rundingene og rekkefølgen tegnet inn:

Flere nyheter

Seilbåten Roxanne

Seilforeningen har en en seilbåt som kan brukes av foreningens medlemmer. Denne kan lånes til turer, og båten deltar også på Ullern Cup og Oustøyaregattaen.

Les mer