Temakveld 28. mars kl. 18:00 – 21:00 – Båtfart/trim & Taktikk/strategi

Hei, 

Frognerkilen seilforening og Ullern seilforeningen har gleden av å inviterer sine medlemmer til temakveld/foredrag om båtfart/trim & taktikk/strategi den 28. mars kl:18:00 – 21:00. 

Foredragsholder er den profilerte seileren Bjørn Mørland Pedersen. Han har flere NM-titler, er trener/coach for Oslo seilforening og har mange års erfaring fra ulike båter, regattaer og mesterskap. 

Plan for kvelden er som følger;  
18:00 – 20:30 Båtfart/trim & taktikk/strategi (kjølbåter generelt)   
20:30 – 21:00 

Båtfart/trim & taktikk/strategi (Express-seilere spesielt, men alle kan være med) 

Foredraget vil bli avholdt i Frognerkilens båtforening sine lokaler på Prinsen, Frognerstranda 6.

På Prinsen er det kun plass til 40 personer, og det innebærer at hver av foreningene kan stille med 20 personer hver. Ta kontakt med oss på fb1860seil@gmail.com for å reservere din plass.

For de som ikke kan møte fysisk så regner vi med å få på plass en løsning hvor man kan delta via Teams på nett. En link til Teams-møte sendes ut til alle i forkant av temakvelden. 

Temakvelden er gratis. 

Se ellers seilforeningens hjemmeside: https://www.fb1860.no/seilforening/

Dersom du ikke ønsker flere eposter fra Frognerkilens seilforening så er det bare å gi oss beskjed så sletter vi deg fra epost-listen.

Frognerkilen seilforening

Flere nyheter

Seilbåten Roxanne

Seilforeningen har en en seilbåt som kan brukes av foreningens medlemmer. Denne kan lånes til turer, og båten deltar også på Ullern Cup og Oustøyaregattaen.

Les mer