DEL GJERNE DENNE MAILEN MED ALLE DU KJENNER OG PÅ SOSIALE MEDIER – DET ER NÅ DET GJELDER!

Skøyen planen er planlagt behandlet i byutviklingskomiteen den 23. august og det forventes at de presser saken inn for behandling allerede den 30. august i Bystyremøte. Planen vil utradere opplags området på Sjølyst og sørge for at 1500 båter må finne andre steder å være.

Sjølyst er i dag er hjemmet for Oslo Motorbåtforening og opplags område for oss andre. Blir planen vedtatt slik den foreligger vil vi miste hele området uten erstatningsplasser. Det kan vi ikke la skje!

Akkurat nå kan de rødgrønne med hjelp fra Rødt få flertall og få igjennom planen sin. Det vil være katastrofalt for alle som i dag benytter området, samt at det vil påføre Oslo sine beboere kostander på estimert 4,7 milliarder kroner (med MVA) (se vedlegg SVAR_til_spm_Sofia_Rana.pdf) som vi ikke har sett maken til i tidligere tider.

Som Winston Churchill sa det

«Dette er ikke slutten. Det er ikke engang begynnelsen på slutten. Men det er kanskje slutten på begynnelsen.»

Og det haster, så DU må du våkne og si din mening, bruk sosiale medier for å ytre din mening, del innlegg du mener støtter vår sak, skap debatt, send e-post til de rødgrønne politikerne i bystyret ( du finner alle e-post adresser her Representanter i Oslo bystyre – Bystyret – Oslo kommune ) og ikke minst stem på noen som støtter båtlivet i Oslo i dag og i fremtiden ved høstens kommunevalg.

Under er forslag til tekst som kan brukes i din i mail til representantene i Oslo Bystyre:

Kjære bystyrerepresentant,

Vi som bruker Sjølyst i dag, kan ikke aksepter at planen for Områderegulering for Skøyen vedtas og ber om at opplagsområdet løftes ut av reguleringsplanen.

Ønsker dere for øvrig lykke til i høstens kommunevalg i Oslo!

Mvh

Ditt navn

Med vennlig hilsen

Trond Ramstad

Folkeaksjonen for bevaring av båtlivet i Oslofjorden

Flere nyheter

FLOTT DUGNAD I HAVNA

Flott dugnadsgjeng som gjorde årets jobb i havna. Gangvei og vannkanten ble ryddet, blomsterbed ble luket, rekkverk ble skrapet for å nevne noe. Hele arbeidet

Les mer