Regatta for H-båter 27. september

Frognerkilen Seilforening har gleden av å invitere til H-Båt regatta tirsdag den 27/9 med start kl 17:30 ved Nesodden lysbøye. 
 
Vi håper å samle H-båtene i indre Oslofjord til en hyggelig regatta med påfølgende middag på klubbhuset til Frognerkilen Seilforening (Prinsen) forteller Stein Thorstensen som er initiativtaker og sponsor til denne regattaen. 
 
Seilasen vil skje på pølsebane som avsluttes på faste merker med målgang mellom Kongen og Dronningen. Lengden på regattaen vil tilpasses værforholdene. 
 
Deltagende båter kan fortøyes midlertidig på servicebryggen til Frognerkilen SF etter endt seilas, ytterligere detaljer vil komme. 
 
Vi håper mange H-båter vil stille på dette arrangementet, og ønsker velkommen til en frisk og hyggelig høstseilas. Så langt har 6-båteiere meldt sin interesse. 
 
Dersom det er medlemmer av Frognerkilen Seilforening som ønsker å delta eller være mannskap, gi beskjed til seilforeningen. 
 
Arrangementet er gratis. 
 
Påmelding sendes til seilforeningen@fb1860.no

Flere nyheter

FLOTT DUGNAD I HAVNA

Flott dugnadsgjeng som gjorde årets jobb i havna. Gangvei og vannkanten ble ryddet, blomsterbed ble luket, rekkverk ble skrapet for å nevne noe. Hele arbeidet

Les mer