Kurs i spleis og fortøyning

I høst har vi arrangert to kvelder for medlemmer som ønsket å lære å spleise tau og ikke minst få råd om hvordan man skal fortøye våre båter. Kursholder var Terje Forsberg som har hatt interesse for å spleise tau i 60 år. I tillegg til at han har vært sjømann og båteier i alle år.

Gjennom to kvelder har to grupper med medlemmer fått introduksjon til ord som Merle, Kause, Øyespleis, Langspleis og Hesteskospleis. Terje delte sin kompetanse og viste flere gode eksempler på hvordan man ikke skal fortøye båten. Deltagerne ga gode tilbakemeldinger på kursets innhold og at FB-1860 arrangerer kurs for våre medlemmer.

Hvis du gikk glipp av kurset er Terje tilgjengelig for å hjelpe akkurat deg med å lage fortøyninger for din båt, så ta kontakt med Terje på 905 97 767 hvis du trenger råd, eller bistand.

Flere nyheter

OSLO MARATON 16. SEPTEMBER 2023

Melding:Nabovarsel Oslo Maraton arrangeres 16. september 2023. Dette vil i større eller mindre grad få konsekvenser for beboerne i området rundt løypa og vi beklager

Les mer